كنافه اسطنبولى
المكونات
ك كنافه – 100 ج زيت – 100 ج زبدة – 200 ج سيرب – 200 ج فروت مشكل – 200 ج كريمة للديكور
الطريقة
نقصقص الكنافة لقطع صغيرة ثم نحمرها فى الزيت والزبدة مع بعض لحد ما تحمر ثم نضعها فى طبق غويط ونضع معاها الفواكه ونقلبهم ثم نضع السيرب
ونقلبهم ثم نضع مكسرات ونقلبهم ثم نضع كل المقدار فى قالب ونكبسه جامد بايدنا جامد ثم نقلبه فى طبق التقديم ونجمله بالكريمة
المكونات
ك كنافه – 100 ج زيت – 100 ج زبدة – 200 ج سيرب – 200 ج فروت مشكل – 200 ج كريمة للديكور
الطريقة
نقصقص الكنافة لقطع صغيرة ثم نحمرها فى الزيت والزبدة مع بعض لحد ما تحمر ثم نضعها فى طبق غويط ونضع معاها الفواكه ونقلبهم ثم نضع السيرب
ونقلبهم ثم نضع مكسرات ونقلبهم ثم نضع كل المقدار فى قالب ونكبسه جامد بايدنا جامد ثم نقلبه فى طبق التقديم ونجمله بالكريمة